Ommen

Welkom bij Groei & Bloei
Ommen

Uitgelicht

Workshop bollenmand maken 19 november 2019

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk!

Meer

Kerst Event Groei & Bloei Ommen 19 december 2019

Donderdagavond 19 december organiseert Groei & Bloei Ommen vanaf 18.30 uur een prachtig Kerst Event in de foyer van de...

Meer

Land, water en lucht in vogelvlucht; Video-fotoreportage van Ella Roelfs - 23 november 2019

Hallo allemaal,
Zaterdagavond 23 november 2019 zal het theater mijn video-fotoreportage over de planten, zoogdieren, vogels etc. uit deze buurt nog één keer herhalen in Theater de Carrousel te Ommen.De voorstelling begint om 20.15 uur. Koffie/thee voor aanvang van de film is GRATIS. Hoop dat jullie er bij zijn!
Met vriendelijke groeten van Ella Roelfs-Rijzebol

De wereld is mooi, de wereld is prachtig! En om die schoonheid van de wereld te ontdekken hoef je echt niet ver van huis. Die wereld is namelijk heel dichtbij. Die wereld is direct bij u om de hoek. Die wereld vindt u in Ommen en omstreken. In het groene hart van Overijssel. Ella Roelfs struint vaak door de natuur. Zij doet waarnemingen voor meerdere natuurorganisaties. Het leven in natuurgebieden is zo divers en zo verrassend dat ze meer dan eens stomverbaasd is over wat ze tegenkomt.

Een paar jaar geleden presenteerde Ella Roelfs haar film “De Regge kronkelt weer”. Een drietal volle zalen in Theater Carrousel en een hoog waarderingsniveau van de bezoekers stimuleerden haar om de video- en fotocamera opnieuw ter hand te nemen voor de productie van een vervolg. Met “Land, water en lucht in vogelvlucht” heeft ze een meer dan waardige opvolger afgeleverd.

Wel eens gehoord van de “blauwe heikikker”? Laat staan dat u weet hoe het dier er uit ziet? Uren wachten, stijve ledematen en tot op het bot verkleumd. Ella Roelfs: “Tja, het wachten was behoorlijk afzien. Maar de ontknoping was zo spectaculair dat we onze stramme botten pas merkten toen we weer wilden gaan staan…..” En wat te denken van vogels die ’s nachts ratelen als een wekker. Of een heel bijzonder levend wezen aan de oppervlakte van het water. Mini- en maxi roofvogels, bijzondere plantensoorten en vissen die geteld moeten worden? U gaat het zien!

Met de presentatie van haar nieuwe film “Land, water en lucht in vogelvlucht” bewijst ze het opnieuw. De wereld is mooi, de wereld is prachtig! En om die schoonheid van de wereld te ontdekken hoef je echt niet ver van huis. Die wereld is namelijk heel dichtbij. Die wereld is direct bij u om de hoek.

Kaarten kunt u bestellen via Theater de Carrousel; Programma, 23 november 2019:  Land, water en lucht in vogelvlucht of bij de kassa van de Primera in Ommen! (Wij adviseren wij u vóóraf entreekaarten te kopen zodat u niet voor een gesloten deur komt te staan.)

Tuinlog

11 Nov

Anneke Duyvesteijn

Erfelijk belast - Blik op de Tuin no. 927

09 Nov
Meer

Agenda

19 nov

Workshop bollenmand maken

We gaan weer een bollenmand maken. Je hebt er het...

19 dec

Kerst Event Groei & Bloei Ommen

Donderdagavond 19 december organiseert Groei &...

Meer