Ommen

Buitenlandse tuinreis 2024 van Groei & Bloei Salland

Voor alle Groei & Bloeiers van Salland, Ommen en andere afdelingen.

Het programma voor onze buitenlandse tuinenreis is bekend.  Samen met reisorganisatie Pelikaan hebben wij (afdeling Salland) een mooie  tuinenreis naar Engeland kunnen samenstellen. Al nieuwsgierig geworden? U kunt onder deze link het hele programma alvast bekijken en ook wat de prijs van deze reis is.

Deze keer reizen we naar East Anglia van zaterdag 15 t/m woensdag 19 juni 2024. Dit gebied ligt in het oosten van Engeland. Er zullen grotere tuinen bezocht worden, maar wij zullen ook idyllische privé tuinen bekijken en een interessant kasteel. Helmingham Hall is bijvoorbeeld al meer dan 400 jaar in familie bezit en ook de tuin van Beth Chatto Gardens is een ‘must’ in dit gebied.

Vanuit Raalte rijden we met de bus  naar onze eerste tuin in Nederland, nadien rijden wij naar Hoek van Holland om dan met de dag boot naar Harwich te varen. Wij komen begin van de avond in Harwich aan! Vervolgens verblijven we 3 nachten in hetzelfde hotel en van daaruit bezoeken we verschillende tuinen. De tuinen liggen bij elkaar in de buurt en we hebben daarom weinig reistijd overdag.Op de terugweg varen we met de nachtboot vanuit Harwich naar Hoek van Holland.

Het inschrijf formulier staat ook op de site. Dit kunt u via deze link  downloaden, invullen en dan via de mail naar ons sturen. Let op: In het email adres staat een onverwachte w - als u die vergeet komt uw mail bij de verkeerde terecht.

Vóór 4 maart moeten alle inschrijvingen binnen zijn.

Denk allemaal aan een geldig paspoort, dit is nodig voor Engeland.
Hopelijk heeft u er net zo veel zin in als wij  na het lezen van alle info !
Meer info over opstapplaats in Raalte etc. volgt t.z.t.