Ommen

Lezing Tuinen anno nu door Hans van Wieren

Hans van Wieren neemt ons aan de hand van een powerpointpresentatie mee naar allerlei soorten huidige en voormalige tuinen. Er is aandacht voor tuinontwerpen, veel vaste en eenjarige planten, plantenbakken en bestrating.
In een hoog tempo worden heel veel aspecten van de moderne tuinen rond woningen in steden en dorpen aangestipt. Speciale aandacht is er voor stinsenplanten en andere voorjaarsbloeiers. Ook wordt een aantal voorbeeldtuinen gevolgd om die te zien veranderen onder invloed van gezinssituaties en bijvoorbeeld het ouder worden van de bewoners. Tot slot is er een korte plantenquiz waarin diverse speciale planten voorbij komen.
Zie ook: https://www.tuinenanno.nu/

Nu de coronaregels zijn versoepeld, hopen we velen van jullie weer te zien! Het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand is niet meer verplicht, het coronatoegangsbewijs is nog wel verplicht. Uiteraard blijft het voor iedereen wel verstandig om zich nog steeds aan de adviezen te houden die de verspreiding van het virus aantoonbaar beperken, zoals het mondkapje, afstand houden en de verdere bekende adviezen. 

NB1:
Ben je niet in de gelegenheid om de lezing fysiek bij te wonen: we gaan deze mooie lezing ook live streamen. Niemand hoeft dit dus te missen en we gaan voor een mooie avond! 

Hierbij de link om online aan te sluiten (dit is de juiste link): 

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/96346745839

Meeting ID: 963 4674 5839

 

NB2:
- De lezing start om 19.30 i.p.v. 20.00 uur.

Datum:     22 februari 2022

Locatie:    Theaterzaal de Carrousel, Van Reeuwijkstraat 5, 7731 EH Ommen

Aanvang:  19.30 uur

Kosten:     gratis voor leden Groei & Bloei, € 5 voor niet-leden.