Lezing Botanische reis door Lesotho door Harry Jans

Harry Jans vertelt aan de hand van een powerpointpresentatie over zijn reis door Lesotho, een land in Afrika dat geheel wordt omsloten door Zuid-Afrika. Omdat het op een hoog plateau ligt, omgeven door bergen wordt het ook wel “Kingdom in the Sky” genoemd. Hij zal vertellen over de bijzondere (berg)flora, waarvan soorten alleen hier voorkomen. Een bekende Aloe bij succelenten liefhebbers is de Aloe polyphylla die grote, spiraalvormige rozetten vormt en het symbool van Lesotho is. Maar ook meer bekende soorten als de wilde gladiool, vuurpijl, Agapanthus en Protea komen er voor. Daarnaast zullen veel onbekende planten de revue passeren.
Zie ook: https://www.jansalpines.com/

Je bent van harte welkom deze lezing bij te wonen!

N.B.: Omdat het vanwege de coronamaatregelen kan zijn dat we deze lezing niet live in de Carrousel kunnen organiseren, zijn we als alternatief de lezing online aan het voorbereiden. In principe gaan we voor een live lezing, maar als na de persconferentie van 25 januari blijkt dat dit niet mogelijk is, dan wordt het een online lezing.

Graag ontvangen we via onderstaand formulier je aanmelding voor de lezing. Direct na de persconferentie laten we je weten of het een live of online lezing gaat worden.

Datum:     27 januari 2022

Locatie:    Theaterzaal de Caroussel, Van Reeuwijkstraat 5, 7731 EH Ommen

Aanvang:  20.00 uur

Kosten:     gratis voor leden Groei & Bloei, € 5 voor niet-leden.

Aanmeldformulier lezing 'Botanische reis door Lesotho' 27-01-2022

Graag het mailadres vermelden waarop je de link naar de lezing wilt ontvangen