Kerstworkshop 19 december 2018

KERSTKRANS maken

Leden en niet leden van Groei & Bloei kunnen een mooie krans (doorsnee ca. 35 cm) maken. Deze keer geen standaardkrans maar een streng groen, bekleed met verschillende materialen, om een houten schijf gebonden. De krans kan worden opgehangen of neergelegd. Ook kan het op een standaard (extra kosten € 10,00). Zie ook onderstaande foto's. Je mag zelf kerstballen of iets dergelijks meenemen. Verder neem je mee een mesje, snoeischaar en evt. een draadtangetje. Pistoollijm is aanwezig. Wij zorgen voor de volgende materialen: allerlei soorten groen, dennenappeltjes, wooly, gekleurd draad, garen, en vele decomaterialen.

Na afloop wordt een aantal kerststukken verloot. Kosten lootjes: € 1,00 per stuk.

Deelname: opgeven voor 10 december bij Betsie Grondman, lambertha58(at)gmail.com. Graag bij opgave aangeven of je de krans wilt ophangen, neerleggen of op standaard, zodat Betsie hier met de voorbewerking rekening mee kan houden.

Kosten: de kosten van de workshop zijn € 27,50 p.p. voor leden en € 32,50 p.p. voor niet leden, over te maken voor vrijdag 23 november op rekeningnummer NL85 ABNA 0598821449 ten name van G. Grondman e/o.

Locatie: Carrousel, zaal 1, Van Reeuwijkstraat 5, 7731 EH Ommen.

Aanvang: 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur.

Liggend op tafel
Op standaard (extra kosten: € 10,00)
Hangend aan de deur
De schijf kan natuurlijk een andere vorm hebben, deze is wel erg grillig. Eventueel met lampjes erin.
Bron foto's: Betsie Grondman
herfstbladeren