foto's

WELKOM BIJ GROEI & BLOEI OMMEN

Onze afdeling telt meer dan 215 leden, afkomstig uit Ommen e.o. Ons Bestuur organiseert o.a. lezingen, bloemschik- en andere cursussen, tuinreizen en -excursies, plantenruil enz.

OPROEP: Jubileum magazine 15 jaar Groei & Bloei Ommen

Beste Groei & Bloei leden,

Onze afdeling werd opgericht in 2003 en bestaat alweer 15 jaar, dus alle aanleiding voor een terugblik! Om daaraan aandacht te besteden, gaan we een jubileum magazine uitgeven. Een mooie aanleiding om de hoogtepunten weer te geven van de afgelopen 15 jaar: open tuinen, bloemschikken, excursies, tuinenreizen en nog veel meer.

Het wordt een gedrukte versie in kleur op A4 formaat met veel foto's en (korte) verhalen, zodat het een mooi kijk- en bewaarboek wordt.

Heb je foto's die we kunnen gebruiken? Weet je mooie gebeurtenissen (kort samengevat) op papier te zetten? Kijk je foto albums eens na, digitaal of op papier, er is vast iets leuks bij om mee te nemen in deze jubileumuitgave!

Stuur je bijdrage naar: penningmeester@groeienbloeiommen.nl

Hartelijke groet,

Tineke Attema

Eerstvolgende activiteiten van afdeling Ommen:

Bron: www.detuinenvanweldadigheid.nl
Bron foto's: Betsie Grondman

Volg Groei en Bloei Ommen nu op facebook!

LIKE US ON FACEBOOK

Volg Groei en Bloei Ommen op Facebook door op de facebook knop rechts te klikken.

Als je dan op "vind ik leuk" onder de omslagfoto klikt, kun je ons volgen.

Deze maand in Groei & Bloei

herfstbladeren