Ja! Ik word lid en profiteer van de mooie actie met welkomstgeschenk

Ik word lid van Groei & Bloei en betaal voor 2022 € 23.
Als welkomstcadeau ontvang ik twee vrolijke sets Elho hangpotten 'Corsica Vertical Forest' om verticaal te tuinieren (de potten kunnen worden opgehangen op je balkon of in je tuin en zijn ook geschikt voor kruiden en groenten). Afmetingen: 70x25x17 cm (HxBxD).
Je krijgt 2 sets in 1 kleur, kies zelf je kleur!

Om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken, mag je in 2021 geen lid zijn geweest.

• Een lidmaatschap op Groei & Bloei betekent lid zijn van de landelijke vereniging.
  • Leden kunnen deelnemen aan de activiteiten van de afdeling in de woonomgeving of andere afdelingen.
  • Op vertoon van de ledenpas ontvang je aantrekkelijke kortingen bij verschillende kwekers, tuinen of parken en groen evenementen.
  • Als lid van Groei & Bloei ontvang je 10x per jaar het tijdschrift Groei & Bloei thuis en lees je het tijdschrift digitaal op je tablet of computer. De edities januari/februari en juli/augustus zijn gecombineerde nummers.

Schrijf je in via onderstaand formulier en ontvang het welkomstcadeau!

Ik word lid!

Als je Andere kiest, word je ingedeeld bij de afdeling in je woonomgeving.