Workshop bollenmand maken 19 november 2019

Vanwege grote belangstellling is het helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze workshop.Wil je op de wachtlijst stuur dan een mail naar penningmeester(at)groeienbloeiommen.nl.

We gaan weer een bollenmand maken. Je hebt er het héle voorjaar plezier van omdat we veeeeeel bollen in deze mand stoppen die steeds ná elkaar bloeien. We werken met etagebeplanting, dat wil zeggen dat we de bollen laag voor laag aanbrengen. Bovenop de bollen komen bloeiende winterviolen zodat je meteen al een leuke mand hebt.

Wanneer:  dinsdagavond 19 november, 19.30 uur.

Locatie:     Arriërveldsweg 5 te Arriën

Kosten:     voor G&B leden € 28,50, voor niet leden € 33,50.

Je aanmelding (en betaling) ontvangen we graag vóór 15 november via onderstaand aanmeldingsformulier. Na ontvangst van je aanmelding rekenen wij graag op je komst.

Ter inspiratie bijgevoegd een foto van het resultaat aan het eind van de workshop van verleden jaar.