Ommen

Open tuinenweekend 28-29 augustus 2021

Later in het seizoen dan gebruikelijk, organiseren we ons open tuinen weekend. 15 Tuineigenaren stellen hun tuin open om een kijkje te komen nemen. Er is weer een mooie variatie aan tuinen die een bezoekje waard zijn en om inspiratie op doen.

De nazomer is een mooie tijd om op pad te gaan. Tuinen hebben door de lichtval, bloei en de plantengroei een heel andere uitstraling dan in de vroege zomer en het fruit is hier en daar gerijpt. Evenals de verhalen, want die zijn bij een tuinbezoek toch altijd evenzo belangrijk. Tuineigenaren vinden het leuk om over hun tuin te vertellen, maar krijgen soms ook een gratis advies. Zo ontstaan er vaak mooie gesprekken.

De tuinen zijn geopend van 10.00-17.00 uur. Voor informatie over de tuinen klik hier.

In verband met de werkzaamheden aan de N340, die tussen Ommen en Zwolle is afgesloten, is het goed om rondom dit deel van de route vantevoren te bepalen in welke volgorde je de tuinen wilt bezoeken, bijvoorbeeld een keuze tussen de tuinen noordelijk en zuidelijk van de N340. We hebben hier bij de informatie over de tuinen ook rekening mee gehouden. We verzoeken jullie bij het bezoek aan de tuinen rekening te houden met de anderhalve meter.afstand. Dan kan iedereen genieten van een mooi weekend.

Namens alle tuineigenaren heten we jullie van harte welkom.

Hartelijke groet,
namens het tuinteam               
Jetty van Munster