Lezing Fascinatie voor het Noorderlicht d.d. 30 september 2020

Sprekers: Lia Kok en Ben van Bokhoven

Een fascinatie voor licht, ruimte en ruige natuur brengt Lia Kok en Ben van Bokhoven elk jaar naar het verre Noorden van Europa. Met veel geduld en volharding trotseren zij daar de barre weersomstandigheden om foto’s te maken van de leefomstandigheden van mens en dier, van wolkenpartijen en met name ook van het noorderlicht.
Overdag worden in het prachtige landschap de beste plekken uitgezocht en gemarkeerd van waaruit ’s nachts het noorderlicht gefotografeerd kan worden. De prachtige beelden in allerlei tinten groen van de grillige bewegende wolkenformaties boven het fraaie landschap, die wij te zien krijgen, zijn niet in woorden te vangen.

Je bent van harte welkom deze lezing bij te wonen!

N.B.: I.v.m. corona ontvangen we je aanmelding graag via onderstaand aanmeldformulier.

Datum:     30 september 2020

Locatie:    Theaterzaal de Carrousel, Van Reeuwijkstraat 5, 7731 EH Ommen

Aanvang:  20.30 uur

Kosten:     gratis voor leden Groei & Bloei, € 5 voor niet-leden.

Aanmeldformulier ALV / Lezing Noorderlicht 30-09-2020