Workshop herfstkrans maken 20 oktober 2020

Deze herfst organiseren we een workshop coronaproof! Onder leiding van Harriët Weitkamp gaan we een mooie herfstkrans maken, die Harriët als volgt omschrijft:

Een oranjegloed omarmt deze prachtige herfstkrans met zijn donkerrode fluwelen Naomi rozen.

De basis is een verse oasis krans, waarin allerlei herfstmaterialen zullen worden verwerkt die natuurlijk zullen indrogen.

Haal de warmte in huis en maak het sfeerplaatje compleet met een prachtig windlicht in het midden.

Voor een impressie van de sfeer van de herfstkrans zie de foto's in de rechterkolom.

Uiteraard houden we rekening met de geldende RIVM maatregelen. Zo zal ieder aan een eigen tafel werken met onderlinge afstand van 1,5 meter en wordt gezorgd voor voldoende ventilatie.

Wanneer: dinsdagavond 20 oktober, 19.30 uur.

Locatie: Clubhuis Golfclub Hooge Graven, Hessenweg Oost 3a, Arriën (Ommen)

Kosten: voor G&B leden € 30, voor niet leden € 35, inclusief alle materiaal en koffie/thee, met na afloop een gezellige nazit met een hapje/drankje op kosten van bestuur G&B.

Je aanmelding (en betaling) ontvangen we graag vóór 15 oktober via onderstaand aanmeldingsformulier. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding definitief.

Aanmeldformulier herfstworkshop d.d. 20 oktober 2020

Je vraag, opmerking of suggestie