Ommen

Cursus Bloemschikken seizoen 2020/2021

Gelukkig  kunnen we het komend seizoen - geheel coronaproof - weer bloemschikavonden organiseren in de Carrousel te Ommen. 

Een nieuw seizoen met 6 inspirerende lessen voor beginners en schiksters met enige ervaring op de dinsdagavond en voor schiksters met wat meer ervaring op de woensdagavond. 

In de beginnerslessen is alle materiaal inclusief ondergrond aanwezig en wordt een mooi stuk gemaakt van dagverse materialen die lang goed blijven. De gevorderden brengen alle materiaal zelf mee en werken volgens een opdracht. De lessen worden gegeven door de bekende favoriete docenten Greet Hooijer en Betsie Grondman. 

Dit jaar bieden we de terugkerende cursisten van de dinsdagavond de mogelijkheid om de G&B ondergronden van de afgelopen 2 à 3 jaar opnieuw te gebruiken, dat is duurzaam en goed voor de creativiteit. Zo zullen er met hetzelfde pakket aan bloemen veel verschillende stukken op een avond worden gemaakt. 

Je geeft steeds vóór de volgende les aan welke G&B ondergrond je wil gaan gebruiken. De minderprijs voor het gebruik van eigen G&B ondergronden voor het hele seizoen is € 31. 

De data vind je hieronder, zodat je je agenda tijdig in kunt vullen. Stel dat corona een streep door de rekening zet, dan krijg je het inschrijfgeld terug, dus schrijf tijdig in. 

Als je niet voor een heel seizoen wil gaan maar incidenteel een les wil volgen, dan kan dat voor een meerprijs per persoon per les van € 3. Dit moet een week vantevoren worden aangemeld bij de docent of bij de penningmeester. 

De data zijn: 

  • Beginners

Dinsdagen: 6 oktober, 3 november, 15 december 2020, 26 januari, 23 februari, en 30 maart 2021.
Kosten: € 162 voor leden, € 195 voor niet leden. Dit is inclusief materiaal en kop koffie/thee (vanaf 15 deelnemers).
(Af voor heel seizoen eigen G&B ondergrond: € 31.)

  • Gevorderden

Woensdagen: 7 oktober, 4 november, 16 december 2020, 27 januari, 24 februari en 31 maart 2021.
Kosten: € 69 voor leden, € 86 voor niet leden. Dit is inclusief een kop koffie/thee. In deze groep wordt een thema opgegeven en neem je zelf ondergrond en materialen mee.

Mocht je 1 van de lessen niet bij kunnen wonen, dan mag iemand anders de les volgen of het materiaal mag worden opgehaald. Indien ophalen niet mogelijk is, kan het gebracht worden. Cursusgeld retourneren is niet mogelijk.

Ben je geïnteresseerd in deelname aan de bloemschikcursus, meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Wie moeite heeft om zich op deze manier in te schrijven, mag de docent bellen (of de penningmeester).

Locatie: De Caroussel, Van Reeuwijkstraat 5, Ommen

Aanmeldformulier Bloemschikcursus 2020/2021

Ik wil graag bloemschikken met Groei & Bloei en meld mij aan voor:

Materiaal is aanwezig (leden € 162, niet-leden € 195)
Met gebruik van eigen G&B ondergrond (leden € 131, niet-leden € 164)
Woensdag, 6 lessen (leden € 69, niet-leden € 86)