Cursus Bloemschikken seizoen 2019/2020

Ook dit seizoen organiseren we weer bloemschikcursussen voor beginners, gevorderden en vergevorderden. Greet Hooijer en Betsie Grondman geven waardevolle tips over diverse technieken voor elke cursist op eigen niveau. Ze gebruiken dagverse materialen van de beste kwaliteit zodat de gemaakte stukken lang mooi blijven.

• Beginners en gevorderden

Dinsdagen: 8 oktober, 5 november, 10 december 2019, 4 februari, 3 maart en 31 maart 2020.
Kosten € 154 voor leden, € 185 voor niet leden. Dit is inclusief materiaal en kop koffie/thee (vanaf 15 deelnemers)

• Gevorderden die meer technieken willen leren en vergevorderden

Woensdagen: 9 oktober, 6 november, 11 december 2019, 5 februari, 4 maart en 1 april 2020.
Kosten € 66 voor leden, € 82 voor niet leden. Dit is inclusief een kop koffie/thee. In deze groep wordt een thema opgegeven en neemt men zelf ondergrond en materialen mee.

Er is nog plek! Je kunt instromen vanaf respectievelijk 10 of 11 december en dan volg je 4 i.p.v. 6 lessen (de kosten zijn dan naar rato).

Ook is het mogelijk om als beginner/gevorderde 1 les te volgen. De kosten bedragen dan € 27,50 voor leden en € 32,50 voor niet leden, inclusief materiaal.

Mocht je 1 van de lessen niet bij kunnen wonen, dan mag iemand anders de les volgen of het materiaal mag worden opgehaald. Indien ophalen niet mogelijk is, kan het gebracht worden. Cursusgeld retourneren is niet mogelijk.

Ben je geïnteresseerd in deelname aan de bloemschikcursus, neem dan contact op met Betsie Grondman, email lambertha58(at)gmail.com.

Locatie:
De Caroussel