Cursus Bloemschikken seizoen 2019/2020

Ook dit seizoen organiseren we weer bloemschikcursussen voor beginners, gevorderden en vergevorderden. Greet Hooijer en Betsie Grondman geven waardevolle tips over diverse technieken voor elke cursist op eigen niveau. Ze gebruiken dagverse materialen van de beste kwaliteit zodat de gemaakte stukken lang mooi blijven.

• Beginners en gevorderden

Dinsdagen: 8 oktober, 5 november, 10 december 2019, 4 februari, 3 maart en 31 maart 2020
Kosten € 154,= voor leden € 185,= voor niet leden. Dit is inclusief materiaal en kop koffie/thee (vanaf 15 deelnemers)

• Gevorderden die meer technieken willen leren en vergevorderden

Woensdagen: 9 oktober, 6 november, 11 december 2019, 5 februari, 4 maart en 1 april 2020
Kosten € 66,=  voor leden. € 82,=  voor niet leden. Dit is inclusief een kop koffie/thee. In deze groep wordt een thema opgegeven en neemt men zelf ondergrond en materialen mee.

Er is nog plek! Lukt het je niet om op 8 of 9 oktober aan te sluiten, dan kan je vanaf 5 of 6 november starten met de bloemschikcursus en volg je 5 i.p.v 6 lessen. De kosten bedragen dan:

• beginners en gevorderden: € 128,= voor leden en € 154,= voor niet leden.
  • gevorderden en vergevorderden: € 55,= voor leden en € 68 voor niet leden.

Mocht je 1 van de lessen niet bij kunnen wonen, dan mag iemand anders de les volgen of het materiaal mag worden opgehaald. Indien ophalen niet mogelijk is, kan het gebracht worden. Cursusgeld retourneren is niet mogelijk.

Ben je geïnteresseerd in deelname aan de bloemschikcursus, neem dan contact op met Betsie Grondman, email lambertha58(at)gmail.com.

Locatie:
De Caroussel