Ommen

Open tuinenweekend 29-30 augustus 2020

Het opentuinen weekend in juni kon helaas niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Het tuinteam heeft het initiatief genomen om eind augustus toch een kleinschalige variant te organiseren en diverse tuineigenaren benaderd of ze wilden meedoen. Dat leverde de geweldige oogst op van 14 tuinen!

Omdat het allemaal een beetje kort dag is en we niet weten hoe we er samen over een maand voorstaan voor wat betreft het bedreigingsniveau, gaan we het iets anders doen dan voorgaande jaren.

  • We houden de toegang dit jaar beperkt tot de eigen leden. Er worden geen boekjes gemaakt, verkocht en gebruikt als passe partout. En we zoeken dit jaar minder de publiciteit.  
  • Op de website vind je binnenkort alle informatie over de tuinen die deelnemen en eventuele afspraken die we met elkaar willen maken om ervoor te zorgen dat het bezoek aan de tuinen coronaproof is. Vanzelfsprekend houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM, waarbij we samen de afstandsmaatregel van 1.5 meter en het aantal bezoekers per tuin in de gaten moeten houden.

.        Houd deze pagina in de gaten voor actueel nieuws!